Kiwisylt

Kiwisylt är supergott, särskilt på pannkaka.

Hacka kiwi.

Hacka kiwi.

Recept på Kiwisylt

10 kiwi
Socker efter behag

Skala och hacka kiwin.
Koka på svag värme tills all frukt är genomkokt.
Ta av kastrullen från plattan och ha i sockra efter eget tycke och smak.
Låt koka upp igen.
Sen är sylten klar!

Kiwisylt.

Kiwisylt.

Annonser

1 kommentar

  1. sys said,

    april 1, 2012 den 8:13 e m

    Den är god! passa på nu när det är säsong på kivi 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: